Ποια σύνταξη; Συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 37 ο Εντίνιο!

Ποια σύνταξη; Συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 37 ο Εντίνιο!

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που είχε περάσει από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 37 και υπέγραψε για ένα χρόνο στην Κόβα Ντε Πιεντάντε.

Θυμάστε τον Εντίνιο που είχε περάσει από τη χώρα μας στα τέλη της περασμένης δεκαετίας αγωνιζόμενος αρχικά στην ΑΕΚ και μετέπειτα στον ΠΑΟΚ; Ο Πορτογάλος μπορεί πλέον να έχει πατήσει τα 37, αλλά ακόμα δεν σκέφτεται το να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ιβηρας στράικερ πέρσι έπαιξε στην πατρίδα του με τα χρώματα της Φεϊρένσε και μάλιστα πραγματοποίησε μια αρκετά καλή χρονιά, έχοντας 7 τέρματα σε 28 εμφανίσεις. Οι δρόμοι των δύο πλευρών, ωστόσο, χώρισαν με τον έμπειρο φορ να βρίσκει νέα ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Εντίνιο υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την Κόβα Ντε Πιεντάντε και το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Εκτός από τις δύο ελληνικές ομάδες, αλλά και τη Φεϊρένσε, ο Εντίνιο στο παρελθόν έπαιξε επίσης μεταξύ άλλων σε Σετούμπαλ, Μπράγκα, Ακαντέμικα, Μαρίτιμο, Ζιλ Βιθέντε και Πάκος Φερέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ