Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 2-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 2-1

Η Παρί κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Γαλλία επικρατώντας με 2-1 της Ρεν στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στην Κίνα. Μπαπέ και Ντι Μαρία τα γκολ των νικητών που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο.

Ξεκίνημα με το δεξί για την Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε της Ρεν με 2-1 στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν στην Γαλλία.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Shenzhen Universiade Sports Centre» στην Κίνα με τις δύο ομάδες να ανταμείβουν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο προσφέροντας ένα πραγματικό ντέρμπι.

Η Παρί είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς όταν στο 12′ η κεφαλιά του Κερέρ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Ρεν η οποία ένα λεπτό αργότερα σόκαρε τους Παριζιάνους. Ο Ουνού μετά την σέντρα του Μπουριζό νίκησε τον Αρεολά και άνοιξε το σκορ για τη Ρεν φέρνοντας μνήμες τελικού κυπέλλου στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Το ημίχρονο κύλησε με τους πρωταθλητές Γαλλίας να πιέζουν για την ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Παρί ευτύχησε να ισοφαρίσει στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Ο Σαράμπια έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπαπέ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία έκανε από κοντά το 1-1 για την ομάδα του. Στο 60′ ο Σαράμπια έχασε σπουδαία ευκαιρία για να κάνει άμεσα την ανατροπή η οποία όμως δεν άργησε να έρθει.

Στο 73′ ο Ντι Μαρία που λίγο πριν είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα το τερματοφύλακα των κυπελλούχων και έγραψε το 2-1. Στα τελευταία λεπτά η Ρεν προσπάθησε να πιέσει μήπως και καταφέρει να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.

https://www.youtube.com/watch?v=pJVu4hT6fNk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ