Τάντιτς: «Πρέπει να γίνουμε… δολοφόνοι»

Τάντιτς: «Πρέπει να γίνουμε… δολοφόνοι»

Ο Άγιαξ προβληματίζει στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Ντούσαν Τάντιτς μετά τη εκτός έδρας ισοπαλία με την Φίτεσε, τονίζει ότι λείπει το… φονικό ένστικτο.

Ο Άγιαξ υποχρεώθηκε σε 2-2 στην έδρα της Φίτεσε σε ένα ματς που είχε 26 τελικές (9 στον στόχο) και δείχνει πως ακόμα δεν έχει ρολάρει και δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Με τα πολύ κρίσιμα προκριματικά του Champions League να πλησιάζουν και να φέρνουν τον ΠΑΟΚ στον 3ο γύρο της διαδικασίας, είναι λογικό οι Ολλανδοί να προβληματίζονται.

Αυτή την επιθετική δυστοκία επεσήμανε ως το μεγαλύτερο θέμα του Άγιαξ και ο εκ των ηγετών της ομάδας, Ντούσαν Τάντιτς, σε δηλώσεις του μετά το ματς:

«Πρέπει να γίνουμε… δολοφόνοι. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτές τις συνθήκες να σκοτώνουμε τον αντίπαλο. Όλα πρέπει να γίνουν καλύτερα. Να επιτεθούμε καλύτερα και είναι να αμυνθούμε επίσης καλύτερα. Να επιτεθούμε μαζί και να αμυνθούμε μαζί. Πρέπει να δούμε γιατί δεν νικήσαμε σήμερα και να ασκήσουμε κριτική στους εαυτούς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ