Η Ζενίτ διέψευσε το ρατσιστικό επεισόδιο με Μάλκομ

Η Ζενίτ διέψευσε το ρατσιστικό επεισόδιο με Μάλκομ

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση για το ρατσιστικό επεισόδιο των οπαδών της σχετικά με τη μεταγραφή του Μάλκομ, λέγοντας πως υπήρξαν παρερμηνείες.

Οι οπαδοί της Ζενίτ ανάρτησαν πανό για την μεταγραφή του Μάλκομ στην ομάδα τους, προχωρώντας σε μια ακόμη απαράδεκτη ενέργεια τα τελευταία χρόνια.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για το επεισόδιο, αποφεύγοντας όμως να καταδικάσει το επεισόδιο, λέγοντας ότι παρερμηνεύτηκε από τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ζενίτ:

«Το πανό που αναρτήθηκε από μια μικρή μερίδα οπαδών στην χθεσινή αναμέτρηση και ανέφερε «Ευχαριστούμε τη διοίκηση που τιμά τις παραδόσεις μας», αναπαράχθηκε από χτες σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης με λανθασμένο τρόπο.

Η Ζενίτ σαν σύλλογος διαθέτει μια μακροχρόνια παράδοση με το να φέρνει στην Ρωσία τους καλύτερους παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου χωρίς να κοιτάζει την εθνικότητα, την καταγωγή ή την θρησκεία τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο σύλλογος μας έχει πρωτοστατήσει αρκετές φορές σε καμπάνιες κατά του ρατσισμού και οποιονδήποτε άλλον διακρίσεων με τεράστια επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ