Μπεργκ: «Στην Ελλάδα η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου»

Μπεργκ: «Στην Ελλάδα η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρασνοντάρ, για το παρελθόν του στην Ελλάδα αλλά και για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ρωσία.

Ο Μάρκους Μπεργκ, το φετινό καλοκαίρι, έφτασε ένα βήμα από την επιστροφή του στην Ελλάδα και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ο Σουηδός επιθετικός προτίμησε την Ρωσία και την Κρασνοντάρ.

Την Τρίτη το βράδυ, ο Μπεργκ αγωνίστηκε βασικός στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Champions League εναντίον της Πόρτο, στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε στην εκπνοή (0-1). Το πρωτάθλημα στη Ρωσία έχει επίσης ξεκινήσει, με την Κρασνοντάρ να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο διεθνής φορ μίλησε λοιπόν, στην ιστοσελίδα της ομάδας για την επιλογή του να έρθει στην Κρασνοντάρ αλλά και για τις στιγμές που πέρασε στην Ελλάδα…

«Η οικογένεια μου ένιωθε πολύ άνετα στην Ελλάδα και μένα μου άρεσε να αγωνίζομαι και να ζω εκεί. Προσέφερα πολλά στον αγωνιστικό χώρο και ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Οι οπαδοί με αντιμετώπισαν με μεγάλη θέρμη. Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου».

«Ο βασικός λόγος που ήρθα στην Κρασνοντάρ ήταν η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθώ. Η Κρασνοντάρ δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της ρωσικής Λίγκας, αλλά παράλληλα μετέχει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα η ομάδα δίνει αγώνες για το Champions League, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα. Επιπρόσθετα θα ήθελα να αγωνίζομαι στην εθνική Σουηδίας και το να παίζω στην Κρασνοντάρ που είναι μια ομάδα με πολύ σοβαρές φιλοδοξίες και θέτει υψηλούς στόχους με βοηθάει σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ