Από την Ντόρτμουντ στην Σαραγόσα ο Καγκάβα (pic)

Από την Ντόρτμουντ στην Σαραγόσα ο Καγκάβα (pic)

O Σίντζι Καγκάβα αποχωρεί οριστικά από την Ντόρτμουντ ύστερα από 10 χρόνια, με τον Ιάπωνα να υπογράφει διετές συμβόλαιο στην Σαραγόσα της Segunda Division.

Η Σαραγόσα έκανε το «μπαμ», ανακοινώνοντας την απόκτηση του 30χρονου, Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας επιτελικός μέσος, αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ από το 2010, με εξαίρεση το διάστημα 2012-2014 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το περσινό εξάμηνο δανεισμό του στην Μπεσίκτας.

Η ισπανική ομάδα αγωνίζεται στην Segunda Division και θέλει να ανέβει και πάλι στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από απουσία αρκετών ετών. Στο πλαίσιο αυτό απέκτησε από τους Βεστφαλούς τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό, ελπίζοντας να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο Καγκάβα έκανε το «ξεπέταγμα» στην γερμανική ομάδα την διετία 2010-2012, όπου πέτυχε 26 γκολ, σημειώνοντας και 16 ασίστ. Από εκεί μετακινήθηκε στους «κόκκινους διαβόλους», αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί, με αποτέλεσμα να επιστρέψει το 2014 στην γερμανική ομάδα. Η δεύτερη «θητεία» του όμως δεν στάθηκε από την ίδια επιτυχία, με αποτέλεσμα να κλείσει ο κύκλος του στην Ντόρτμουντ.

Τον περασμένο Γενάρη, μάλιστα δόθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας, αλλά επιστρέφοντας στην Βεστφαλία δεν υπολογιζόταν από τον Λουσιάν Φαβρ. Η Ντόρτμουντ ευχαρίστησε τον 30χρονο για την προσφορά του στην ομάδα, ανεβάζοντας και αποχαιρετιστήριο βίντεο.

Το βίντεο της Ντόρτμουντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ