Μέχρι το 2022 στον Άγιαξ ο Ζιγέκ

Μέχρι το 2022 στον Άγιαξ ο Ζιγέκ

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τον παικταρά Χακίμ Ζιγέκ μέχρι και το 2022, παρά το ενδιαφέρων από ευρωπαϊκά μεγαθήρια.

Ο Χακίμ Ζιγέκ μπορεί να μην βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της παρουσίας των Ντε Λιχτ, Ντε Γιόνγκ και Φαν Ντε Μπέεκ, αλλά είχε και αυτός τεράστια συνεισφορά στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του Άμστερνταμ σε Ολλανδία και Ευρώπη.

Ο 26χρονος δεξιός εξτρεμ ήταν απολαυστικός για τον Αίαντα σε εκτέλεση και δημιουργία με 21 γκολ και 24 ασίστ σε σύνολο 49 εμφανίσεων. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη που ήρθε από την Χέρενφεεν το 2016 έναντι 11 εκατ. ευρώ και έχει προλάβει να τετραπλασιάσει την χρηματιστηριακή του αξία.

Όπως είναι λογικό το όνομά του έπαιξε στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι για ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί σεν Ζερμέν σύμφωνα μ την De Telegraaf.

Οι υπεύθυνοι του Άγιαξ όμως κατάφεραν να κρατήσουν τον Μαροκινό βιρτουόζο στις τάξεις τους, ανακοινώνοντας μάλιστα την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο μέχρι και το τέλος της σεζόν 2022.

Σίγουρα ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, αλλά ο Ζιγέκ παραμένει τουλάχιστον για  φέτος στους πρωταθλητές Ολλανδίας και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυξημένες ευθύνες μετά τη φυγή των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ και την ενδεχόμενη του Φαν Ντε Μπεεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ