Ντοσεβί για Κουλούρη: «Είναι πλήρης επιθετικός, αλλά ακόμα μαθαίνει»

Ντοσεβί για Κουλούρη: «Είναι πλήρης επιθετικός, αλλά ακόμα μαθαίνει»

Ο πρώην ερυθρόλευκος Ματιέ Ντοσεβί αποθέωσε τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Τουλούζ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 με την Μπρεστ

Το Σάββατο (10/8) ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Τουλούζ, σκοράροντας στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπρεστ και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρώτη του συμμετοχή στο Σαμπιονά.

Ο 23χρονος πρώην επιθετικός των Ατρόμητου και ΠΑΟΚ γνώρισε την αποθέωση και ο συμπαίκτης του στην Τουλούζ, Ματιέ Ντοσεβί, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ανέφερε για τον Έλληνα φορ:

«Είναι παίκτης που δεν το βάζει κάτω. Η απόδειξη; Σκόραρε στο 89′. Του είπαν ότι αυτός είναι ο επιθετικός και ότι πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του. Και δικαιώθηκε. Δεν έβαλε γκολ στην προετοιμασία και έπρεπε να… ταρακουνηθεί λίγο.

Είναι θετικό ότι έβαλε γκολ στο πρώτο του επίσημο ματς, αυτό θα τον απελευθερώσει. Θα του δώσει τη δυνατότητα να απελευθερωθεί. Είναι πλήρης επιθετικός, αλλά ακόμα μαθαίνει. Έχει πάρει αυτοπεποίθηση και αυτό θα τον βοηθήσει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ