Στο Βέλγιο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (pic)

Στο Βέλγιο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (pic)

Ο πρώην ερυθρόλευκος, Εμάνουελ Εμενίκε προπονείται με τη φανέλα της Βέστερλο και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη βελγική ομάδα.

Στον Ολυμπιακό πέρασε και δεν ακούμπησε και γενικότερα η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, όμως συνεχίζει και βρίσκει ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο λόγος φυσικά για τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος πέρασε για μισό χρόνο από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα των ερυθρόλευκων και ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Ο νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος είναι 32 χρονών προπονείται με τη Βέστερλο και φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τη βελγική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Ο Εμενίκε που έχει περάσει μεταξύ άλλων πέρα από τον Ολυμπιακό και από της Φενέρ, Σπαρτάκ Μόσχας και Γουέστ Χαμ θέλει να κάνει restart στην καριέρα του και η βελγική ομάδα του δίνει την ευκαιρία. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και η λογική λέει ότι ο Εμενίκε θα υπογράψει στη Βέστερλο, με τη φανέλα της οποίας μάλιστα φωτογραφήθηκε.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ