Ο Μιραλάς στοχεύει στην Εθνική Βελγίου μέσω… Αντβέρπ

Ο Μιραλάς στοχεύει στην Εθνική Βελγίου μέσω… Αντβέρπ

Ο Κέβιν Μιραλάς στοχεύει να... αναστήσει την καριέρα του και να επανέλθει στο διεθνές προσκήνιο θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή με την Αντβέρπ.

Ο Κέβιν Μιραλάς βλέπει την καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια. Μετά την «εκτόξευση» της διετίας 2010-2012 μέσω του Ολυμπιακού (34 γκολ σε 67 ματς), ήρθε η πολύ γεμάτη πενταετία στην Premier League για λογαριασμό της Έβερτον (173 συμμετοχές και 38 γκολ).

Από τη σεζόν 2017-2018 όμως έχει αρχίσει να… παίρνει την κάτω βόλτα. Πρώτο εξάμηνο με τα Ζαχαρωτά προβληματικό (13 συμ) και επιστροφή στα γνώριμα λημέρια του Ολυμπιακού ως δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπου και εκεί απογοήτευσε (13 συμ/2 γκολ). Πέρσι πήγε εκ νέου δανεικός στην Φιορεντίνα δείχνοντας να απέχει πολύ από τον παίκτη που θαυμάσαμε (27 συμ/3 γκολ).

Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Jupiler League, για λογαριασμό της Αντβέρπ. Πολύ μπορεί να σκέφτονται πως στα 31 του… παραιτείται από το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό προσκήνιο, όμως ο ίδιος ο επιθετικός το βλέπει κάπως διαφορετικά.

Μεγάλος στόχος του Μιραλάς είναι η επιστροφή του στην Εθνική Βελγίου με την οποία έχει 60 συμμετοχές (10 γκολ), αλλά η τελευταία του χρονολογείται από τις 27 Μαρτίου του 2018 και τα 11’ που αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στη Σαουδική Αραβία.

Η επιστροφή του στους Κόκκινους Διάβολους λοιπόν είναι ο μεγάλος στόχος του ποδοσφαιριστή όπως δήλωσε και στην Het Laatste Nieuws…

«Η επιστροφή μου στους Κόκκινους Διάβολους δεν είναι μια εμμονή. Είμαι κάτι παραπάνω από θετικός στην περίπτωση που κληθώ και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου. Τους τελευταίους μήνες είμαι σε επαφή με τον Ομοσπονδιακό προπονητή. Ξέρει ότι είμαι διαθέσιμος, αλλά πρέπει πάνω απ’ όλα να κάνω ένα καλό ξεκίνημα με την Αντβέρπ.

Αρκετοί από τους διεθνείς μας έχουν επιστρέψει στο βελγικό πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι, γεγονός που δείχνει πως το επίπεδο ανταγωνισμού ανεβαίνει συνεχώς. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν. Η Αντβέρπ θέλει να “χτυπήσει” τους μεγάλους και είμαι εδώ για να συνεισφέρω σε όλο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ