Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Γιουνές στην Πετρολούλ (pic)

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Γιουνές στην Πετρολούλ (pic)

Ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από τον Άρη, ανακοινώθηκε από την ρουμανική Πετρολούλ Πλοϊέστι, στην οποία αγωνίστηκε από το 2012 έως και το 2014.

Ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στον Άρη, έλυσε πριν από λίγε μέρες το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 33χρονος επιθετικός, όμως, βρήκε γρήγορα το νέο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Πετρολούλ Πλοϊέστι, η οποία αγωνίζεται στη ρουμανική λίγκα. Στους Ρουμάνους είχε αγωνιστεί και από το 2012 έως το 2014, πετυχαίνοντας συνολικά 37 γκολ.

Ο Γιουνές έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό το 2016, όταν και πέτυχε 19 γκολ σε 27 εμφανίσεις στη Super League με τη φανέλα της Ξάνθης. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Άρη, με τον οποίο πέτυχε 9 γκολ σε 24 συμμετοχές.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση της Πετρολούλ, υπάρχει φωτογραφία του Γιουνές, γράφοντας «Ο λύκος είναι πίσω», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η αναμονή τελείωσε. Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα στο παρελθόν, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πετρολούλ».

Η ανάρτηση της ομάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ