Η Μπενφίκα θα ελέγχει με ηλεκτρονικό βραχιόλι Βλαχοδήμο και Σάμαρη

Η Μπενφίκα θα ελέγχει με ηλεκτρονικό βραχιόλι Βλαχοδήμο και Σάμαρη

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Μπρούνο Λάζε και η διοίκηση αποφάσισαν να ελέγχουν τον ύπνο των παικτών με ηλεκτρονικό βραχιόλι, καθώς η ομάδα δεν θα αποσύρεται πλέον στο ξενοδοχείο παραμονές των αγώνων.

Ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα φοράνε πλέον ηλεκτρονικό βραχιόλι «ελέγχου ύπνου», όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπενφίκα, ύστερα από απόφαση της πορτογαλικής ομάδας.

Η διοίκηση αποφάσισε ότι με αυτόν τον τρόπο, θα ελέγχει καλύτερα την ζωή των ποδοσφαιριστών, καθώς εκείνοι δεν θα αποσύρονται πλέον στο ξενοδοχείο, την παραμονή των αγώνων.

Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Ζιλ Βιθέντε εντός έδρας (14/9, 21:00), με τον προπονητή των «αετών της Λισαβόνας», Μπρούνο Λάζε να εκπλήσσει στην συνέντευξη τύπου, λέγοντας:

«Οι παίκτες θα φορούν ηλεκτρονικό βραχιόλι για να γίνεται έλεγχος ύπνου, έτσι ώστε να μπορούν να κοιμηθούν στο σπίτι τους, το κρεβάτι και το μαξιλάρι τους. Υπάρχει όμως μια απαγόρευση της κυκλοφορίας τους εκτός σπιτιού.

Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο πρωί στην προπόνηση θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μόνη εξαίρεση θα είναι για τους αγώνες μετά τις αναμετρήσεις με τις Εθνικές ομάδες».

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε: «Υπάρχουν προπονητές που επιτρέπουν στους παίκτες να πιουν ένα ποτήρι κρασί την παραμονή των αγώνων. Ίσως υπάρχει ένα φλιτζάνι, δεν υπάρχει καφές μέσα. Έπειτα φτάνει το φαγητό, ίσως πίνουν δύο ποτήρια κρασί και ένα ουίσκι, αλλά είναι βέβαια στο ξενοδοχείο με την αποστολή. Η αλήθεια είναι ότι κερδίζεις και χάνεις στο γήπεδο, όχι έξω».

Τέλος προσέθεσε ότι το μέτρο αυτό εφαρμόστηκε και πέρσι όταν ήταν προπονητής στην Β’ ομάδα της Μπενφίκα, αν και δεν ήταν ενήμερος για το θέμα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ