«Ο Σίλας νέος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας» (pic)

«Ο Σίλας νέος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας» (pic)

Ο Ζορζέ Σίλας φαίνεται πως θα είναι ο νέος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πορτογαλία, καθώς δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Αμπέλ Φερέιρα και Πέδρο Μαρτίνς.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μάρσελ Κάιζερ από από τον πάγκο της ομάδας.

Πορτογαλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προσπάθεια των «λιονταριών» να αποκτήσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ή αυτόν του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, που είναι Πορτογάλοι και γνωρίζουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν θέλησε να φύγει από την Ελλάδα, με τον Φερέιρα μάλιστα να δηλώνει πιστός στον «δικέφαλο του βορρά» και να βάζει τέλος στα σενάρια.

Έτσι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φρεντερίκο Βαράντας, κινήθηκε γρήγορα το βράδυ της Τετάρτης (25/9) και φαίνεται πως ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Μπελενένσες, Ζόρζε Σίλας, ώστε να αναλάβει εκείνος, όπως αναφέρει η «Record».

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Σίλας ήταν από τις πρώτες επιλογές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, με την διοίκηση να καταλήγει τελικά σε εκείνον μετά το «όχι» από Φερέιρα και Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ