Γαλατάσαραϊ : Επέστρεψε ξανά ο Τερίμ

Γαλατάσαραϊ : Επέστρεψε ξανά ο Τερίμ

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε κι επίσημα την επιστροφή του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της για τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Ο Φατίχ Τερίμ συμφώνησε με τη Γαλατάσαραϊ να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και θα είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Ιγκόρ Τούντορ.

Η Γαλατά είχε ξεκινήσει άσχημα την χρονιά στην Ευρώπη, αφού αποκλείστηκε στα προκριματικά από την Έστερσουντ, όμως ο Ιγκόρ Τούντορ είχε πει πως η ομάδα του θα ρεφάρει τον αποκλεισμό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πράγματι στο πρωτάθλημα πήγαινε εξαιρετικά στην αρχή, όμως εδώ και κάποιες αγωνιστικές εκτός έδρας παραπαίει. Οι ήττες από την Μπεσίκτας (3-0) και Μπασακσεχίρ (5-1) ήταν πολύ βαριές, αλλά το κύκνειο άσμα για τον Τούντορ ήταν η ήττα από την Μαλάτιασπορ (2-1) που οδήγησε και την ομάδα στην τρίτη θέση.

Η αποχώρηση του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τη Γαλατά να βγει στην αγορά για προπονητή, με την λύση όμως να είναι έτοιμη και δοκιμασμένη. Η επιλογή του Φατίχ Τερίμ δείχνει να είναι η καταλληλότερη την δεδομένη στιγμή για την τούρκικη ομάδα και πράγματι, μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την επιστροφή του στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ.

Το αξιοσημείωτο για τον Αυτοκράτορα του τουρκικού ποδοσφαίρου είναι πως απάντησε θετικά σχεδόν άμεσα στο κάλεσμα της αγαπημένης του ομάδας κι επιστρέφει για 4η φορά στον πάγκο της, με σκοπό φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ