Σπόρτινγκ: Σκέφτεται να δώσει το όνομα του Κριστιάνο στο γήπεδό της

Σπόρτινγκ: Σκέφτεται να δώσει το όνομα του Κριστιάνο στο γήπεδό της

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να δώσει το όνομα του ιστορικού γηπέδου της στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεκίνησε την εκπληκτική καριέρα του από την ομάδα της πρωτεύουσας.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίστηκε για μόλις ένα χρόνο με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι αρκετό για να τιμηθεί από τους ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άλλωστε έχει περάσει για πέντε χρόνια από τα τμήματα υποδομής των «λιονταριών», με τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν το όνομά του στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», στο οποίο αγωνίζονται εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου θέλουν να δώσουν το όνομα του Ρονάλντο στο γήπεδο χωρίς να διαγράψουν εντελώς το αρχικό, με τον Ζοζέ Αλβαλάδε να είναι ένας εκ των ιδρυτών του πορτογαλικού συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φρεντερίκο Βαράντας, είπε αναλυτικά στην «Tuttosport»:

«Είναι μία υπόθεση που δεν βάζουμε στην άκρη και για την οποία είμαστε προφανώς πολύ υπερήφανοι. Ο Κριστιάνο είναι -και θα είναι πάντα ένα- από τα μεγαλύτερα σύμβολα της ιστορίας του συλλόγου μας.

Είμαστε υπερήφανοι που σχετιζόμαστε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και που το όνομα του καλύτερου παίκτη του κόσμου συνδέεται με την Σπόρτινγκ.

Όσον αφορά στους νέους μας, προσπαθούμε να διατηρήσουμε το παράδειγμά του στο εσωτερικό της Ακαδημίας, το προπονητικό κέντρο που εργάζονται οι νεαροί παίκτες μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ