Κυριάκος Παπαδόπουλος: Άνοιξε ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ (pic)

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Άνοιξε ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ (pic)

Ύστερα από κουβέντα του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τον προπονητή του Αμβούργου, Ντίτερ Χέκινγκ και τον αθλητικό διευθυντή, Γιόνας Μπολντ αποφασίστηκε από κοινού ο «υποβιβασμός» του Ελληνα αμυντικού στην δεύτερη ομάδα. Ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ.

Μια είδηση που πιθανότατα ανοίγει τον δρόμο για τον ΠΑΟΚ έγινε γνωστή σήμερα με το Αμβούργο να ανακοινώνει τον «υποβιβασμό» του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Κ21.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, ύστερα από κουβέντα του Ελληνα αμυντικού με τον προπονητή της ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ και τον αθλητικό διευθυντή, Γιόνας Μπολντ αποφασίστηκε από κοινού ο Παπαδόπουλος να συνεχίσει μέχρι τον Ιανουάριο στην Κ21 του συλλόγου ώστε να έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Κ21 του Αμβούργου αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας και το θετικό είναι ότι θα μπορέσει να μείνει ενεργός κάτι που θα κάνει πιο εύκολη και την αποχώρησή του.

«Ο Πάπα μας πλησίασε με την επιθυμία να φύγει από την ομάδα τον χειμώνα και επειδή θέλαμε να διατηρηθεί η υψηλή ένταση στην πρώτη ομάδα, αποφασίσαμε να διατηρήσει την φυσική κατάσταση με την δεύτερη ομάδα», τόνισε ο Μπολντ ενώ ο Παπαδόπουλος δήλωσε: «Όλοι όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι θέλω παντα να παίζω και να τα δίνω όλα και οι αρμόδιοι μου έδειξαν ότι αυτό δεν θα ήταν δυνατό».

https://twitter.com/HSV/status/1184382277117186048

Όσο για την επόμενη ομάδα του, φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ με γερμανικά δημοσιεύματα την προηγούμενη εβδομάδα να επεναφέρουν το θέμα σημειώνοντας ωστόσο πως δεν είναι γνωστές οι προθέσεις του παίκτη και το κατά πόσο θα ήθελε να επιστρέψει στα 27 του στην Ελλάδα.

Ο Παπαδόπουλος είναι γνωστό πως είναι οπαδός του Δικεφάλου και σίγουρα αν υπάρξει κίνηση από πλευράς νταμπλούχων, θα μπει σε σκέψεις για επαναπατρισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ