Μπεργκ: «Είναι δύσκολο αν δεν κάνεις προετοιμασία να παίξεις σε υψηλό επίπεδο»

Μπεργκ: «Είναι δύσκολο αν δεν κάνεις προετοιμασία να παίξεις σε υψηλό επίπεδο»

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν της Κράσνονταρ μίλησε για το τραγικό ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν και τόνισε ότι δεν έκανε προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός στο υψηλό επίπεδο.

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν απογοητευτικός στα πρώτα παιχνίδια της φετινή σεζόν και δέχθηκε έντονη κριτική ακόμα και από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν της Κράσνονταρ, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα αρχίζει και βρίσκει ξανά δίχτυα, τόσο με τη ρώσικη ομάδα όσο και με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, γεγονός που του έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

Ο διεθνής άσος μίλησε για το τραγικό ξεκίνημα που έκανε στη φετινή σεζόν και τόνισε ότι δεν έκανε προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός στο υψηλό επίπεδο. «Είναι δύσκολο όταν δεν έχεις κάνει προετοιμασία να παίξεις σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί αρχικά δεν σκόραρα και δεν θέλω να δικαιολογηθώ για αυτό. Είναι δύσκολο όταν δεν έχεις κάνει προετοιμασία να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Τα πρώτα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους και δεν ήμουν αρκετά καλός.

Πλέον παίζω σε κάθε ματς ολοένα και καλύτερα. Είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Έχω συνηθίσει το πρόγραμμα, όπου πρέπει να παίζω αρκετά ματς κάθε εβδομάδα. Ασφαλώς θα ήθελα να σκοράρω περισσότερα γκολ και πάντα να βοηθάω την ομάδα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σουηδός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ