Αγγλία: Ένα άσκοπο ταξίδι 564 χιλιομέτρων…

Αγγλία: Ένα άσκοπο ταξίδι 564 χιλιομέτρων…

Οι οπαδοί της Γκρίσμπι Τάουν διέσχισαν ολόκληρη την Αγγλία για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Πλίμουθ Άρτζιλ, όμως η τύχη είχε διαφορετικά σχέδια για αυτούς...

Ξεκίνησαν από το βορειοανατολικό άκρο της Αγγλίας και κατέληξαν στο νοτιοδυτικά, για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ταξίδεψαν 564 χιλιόμετρα για να δουν την Γκρίσμπι Τάουν στο παιχνίδι με τη Πλίμουθ Άρτζιλ, σε μία διαδρομή διάρκειας σχεδόν 6 ωρών.

Όμως, η τύχη δεν συμμερίστηκε την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οπαδοί της Γκρίσμπι. Το βράδυ πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ισχυροί άνεμοι ταχύτητας 100 χιλιομέτρων την ώρα, ξήλωσαν ένα μέρος από την οροφή του γηπέδου της Πλίμουθ. Οι άνεμοι δεν κόπασαν ούτε το Σάββατο και δεν επέτρεψαν στα συνεργεία να επισκευάσουν τις ζημιές.

Επειδή ελλόχευε ο κίνδυνος περαιτέρω κατάρρευσης της οροφής και το ρίσκο τραυματισμών των θεατών, η διοργανώτρια αρχή της League 2 ανέβαλλε την αναμέτρηση. Μόνο που το έκανε με μεγάλη καθυστέρηση, αφού οι οπαδοί της Γκρίσμπι ενημερώθηκαν αφού έφτασαν στον προορισμό τους…

Η Πλίμουθ εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε συγνώμη από τους φίλους της Γκρίσμπι Τάουν για την ταλαιπωρία, ενώ αρκετοί οπαδοί της Πλίμουθ εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους και έγραφαν στο Twitter ότι η αναβολή έπρεπε να αποφασιστεί εγκαίρως.

Δείτε τη διαδρομή που έκαναν (…αδίκως!) οι οπαδοί της Γκρίσμπι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ