Υπ’ ατμόν από την Νυρεμβέργη ο Κάναντι

Υπ’ ατμόν από την Νυρεμβέργη ο Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι ανέλαβε το καλοκαίρι με πολλές φιλοδοξίες την Νυρεμβέργη, αλλά έπειτα από 12 αγωνιστικές είναι πολύ κοντά στην απόλυσή του από τους «Φράγκους».

Ο Νταμίρ Κάναντι έπειτα από δύο απολύτως πετυχημένα χρόνια στον Ατρόμητο, ανέλαβε ένα δύσκολο «πρότζεκτ». Να ανεβάσει κατηγορία την Νυρεμβέργη, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Bundesliga που μόλις είχε υποβιβαστεί από την πρώτη κατηγορία.

Αν και ξεκίνησε με νίκη στο τιμόνι της γερμανικής ομάδας, ακολούθησαν ήττες όπως το 0-4 από το Αμβούργο, αλλά και από αδύναμες ομάδες όπως η Άουε και η Σαντχάουζεν, μένοντας πολύ πίσω στη μάχη της ανόδου.

Αυτή τη στιγμή οι «Φράγκοι« βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, στο -9 από την τρίτη θέση που οδηγεί στον μίνιμουμ στόχο…εκείνον των πλέι- οφ ανόδου.

Ο αποκλεισμός από την Καϊζερσλάουτερν (ομάδα της 3ης κατηγορίας) στο κύπελλο Γερμανίας μάλιστα, πλήγωσε ακόμα περισσότερο το ηθικό της ομάδας, με τους ιθύνοντες να σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον Αυστριακό.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα από την Μπόχουμ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, με την Νυρεμβέργη να χάνει 3-0 στο ημίχρονο.

Σήμερα μάλιστα είναι προγραμματισμένο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, με θέμα την απομάκρυνση ή την πίστωση χρόνου στον Κάναντι. Αν μη τι άλλο όμως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον πρώην προπονητή του Ατρόμητου.

Οι δηλώσεις του μαρτυρούν ότι έχει συνειδητοποιήσει τη δύσκολη για εκείνον κατάσταση: «Στο τέλος είναι πολύ φτωχός ο απολογισμός, φυσικά, συμφωνώ με αυτό και αναλαμβάνω την ευθύνη.

Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να βάλω την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά και ο σύλλογος έχει να πάρει τις δικές του αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ