Το «παλάτι» της ακαδημίας της Μπάγερν (pics)

Το «παλάτι» της ακαδημίας της Μπάγερν (pics)

Δείτε φωτογραφίες από το FC Bayern Campus, όπου την Τετάρτη η Κ19 του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Μπάγερν για το UEFA Youth League.

Μαζί με την πρώτη ομάδα στη Γερμανία βρίσκεται επίσης και η Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (6/11) θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου για το παιχνίδι για το UEFA Youth League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο FC Bayern Campus, όπου σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση η Κ19 των Πειραιωτών, πριν το αυριανό παιχνίδι. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2015 και οι εγκαταστάσεις του άνοιξαν τις πύλες τους το 2017. Συγκεκριμένα, το Campus περιλαμβάνει 9 γήπεδα, όλα με σύστημα θέρμανσης κάτω από το χορτάρι, 2 πλαστικά (χωρίς καουτσούκ) και 7 με φυσικό χορτάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Campus εξυπηρετεί μόνο την Ακαδημία της γερμανικής ομάδας και το γυναικείο τμήμα και όχι την πρώτη ομάδα της Μπάγερν. Το ένα από τα 9 γήπεδα είναι αυτό που δίνουν τα παιχνίδια του UYL, Πρωτάθλημα, καθώς και τα παιχνίδια της γυναικείας ομάδας. Οσον αφορά στη χωρητικότητά του, είναι 2.500 θέσεις.

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις στεγάζονται 40 κλίνες, όπου διαμένουν αθλητές της Ακαδημίας της γερμανικής ομάδας, από την οποία έχουν βγει σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως οι Λαμ, Σβάινσταϊγκερ και Μίλερ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ