Φαβορί για τον πάγκο της Γκενκ ο Χάσι

Φαβορί για τον πάγκο της Γκενκ ο Χάσι

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, είναι πιθανόν να γυρίσει ως προπονητής στην ομάδα με την οποία έκανε ποδοσφαιρική καριέρα!

Το απόγευμα της Τρίτης η Γκενκ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φελίς Μαζού. Το έργο του κρίθηκε αποτυχημένο και η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει άμεσα, ώστε ο αντικαταστάτης του να έχει χρόνο προσαρμογής στη διάρκεια της διακοπής για τα προκριματικά του Euro 2020.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την τεχνική ηγεσία της Γκενκ ήταν ο Βούτερ Βράνκεν και ο Μπερντ Στορκ, ο οποίος έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό. Όμως, οι Βέλγοι παράγοντες φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους έναν άλλο πρώην «ερυθρόλευκο», τον Μπέσνικ Χάσι!

Ο Κοσσοβάρος έχει επιτυχημένη προϋπηρεσία στη Γκενκ ως ποδοσφαιριστής, όντας μέλος στο πρώτο πρωτάθλημα του 1999. Επιπλέον, στο βελγικό ποδόσφαιρο παρουσίασε καλή δουλειά στην Άντερλεχτ ως προπονητής. Επομένως, ο Χάσι είναι για τη Γκενκ μία γνώριμη λύση, με ικανοποιητικό βιογραφικό και θα έχει αποδοχή από τον κόσμο, για τουλάχιστον ένα χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws», ο τεχνικός διευθυντή της Γκενκ Ντιμίτρι ντε Κόντε θα επικοινωνήσει με τον Χάσι και θα συζητήσουν για την προοπτική να δουλέψουν μαζί. Ο Χάσι φέρεται διατεθειμένος να εργαστεί στη Γκενκ, αφού αναζητά μία ευκαιρία για να επανακάμψει στο βελγικό ποδόσφαιρο.  Συνεπώς, συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κλείσει ο γάμος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ