Οι πρώτοι σκόρερ των κορυφαίων πρωταθλημάτων (vd)

Οι πρώτοι σκόρερ των κορυφαίων πρωταθλημάτων (vd)

Δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Λίονελ Μέσι... Άλλοι επιθετικοί σκοράρουν με τη μεγαλύτερη συχνότητα στα top πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ούτε ο Λίονελ Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο… Κανένας από τους δύο δεν συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη πεντάδα των πρώτων σκόρερ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων! Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα και ο Πορτογάλος της Ρεάλ έχουν μονοψήφιο αριθμών τερμάτων μέχρι στιγμής.

Ο Μέσι έχει χρηστεί σκόρερ 8 φορές στην Primera Division, ενώ ο Ρονάλντο έχει πετύχει πέντε γκολ στην Serie A. Αμφότεροι απέχουν πολύ από τα 16 γκολ που έχει σκοράρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Bundesliga με τη Μπάγερν Μονάχου σε 11 παιχνίδια.

Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ένα αναπάντεχο όνομα: ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός επιθετικός της Λάτσιο έχει σημειώσει 13 τέρματα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Την τρίτη θέση την μοιράζονται ο Τζέιμς Βάρντι και ο Τίμο Βέρνερ. Ο Άγγλος της Λέστερ και ο Γερμανός της Λειψίας έχουν από 11 γκολ στο ενεργητικό τους.

Πέμπτος σαν αναφορά αλλά τέταρτος κατ’ ουσία, είναι ένας ρούκι. Ο Τάμι Έιμπραχαμ της Τσέλσι έχει σκοράρει 10 γκολ σε 12 αγωνιστικές και έχει δικαιώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Φρανκ Λάμπαρντ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ