Σαρωτικές αλλαγές στην Ντιναμό Κιέβου, ενόψει ΑΕΚ!

Σαρωτικές αλλαγές στην Ντιναμό Κιέβου, ενόψει ΑΕΚ!

Παίκτες πάνε κι έρχονται στην Ντιναμό Κιέβου, με τους Ουκρανούς να αλλάζουν μεγάλο μέρος του ρόστερ τους πριν τα ματς με την ΑΕΚ και παρότι μπορούν μόνο 3 αλλαγές στη λίστα.

Μεγάλες ανακατατάξεις υπάρξουν στο δυναμικό της Ντιναμό Κιέβου, ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την ΑΕΚ, για τη φάση των «32» του Europa Leagie. Οι Ουκρανοί έχουν ήδη ξεκινήσει να κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά η απόκτηση του επιθετικού Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και η αποχώρηση του Ντομαγκόι Βίντα (σ.σ. υπέγραψε στην Μπεσίκτας ως ελεύθερος) είναι μόνο η αρχή.

Όπως προκύπτει από ουκρανικά και βελγικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Ντιναμό βρίσκεται σε συζητήσεις με την αντίστοιχη της Αντερλεχτ, με σκοπό να την παραχώρηση του Ντιόμαρσί Μποκανί. Ο θηριώδης επιθετικός από το Κονγκό είναι βασικός στην ομάδα του Κιέβου, αλλά ο προπονητής Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρησή του. Καθώς έχει άλλους παίκτες υπόψη του για την ενίσχυση της επίθεσης!

Επίσης επίσημη πρόταση έχει φτάσει και για τον Ντερλίς Γκονζάλες. Ο Παραγουανός βασικός εξτρέμ της Ντιναμό αποτελεί πρώτο στόχο των Seattle Sounders. Η ομάδα του MLS είχε προσπαθεί και το καλοκαίρι να τον αποκτήσει, δεν τα κατάφερε, αλλά τώρα φαίνεται ότι επέστρεψε με ακόμη καλύτερη προσφορά. Μάλιστα μείωσαν το συμβόλαιο του ηγέτη τους, Κλιντ Ντέμπσι, για να μπορέσουν να φτάσουν πολύ ψηλά τις ετήσιες απολαβές του Γκονζάλες.

Τέλος, είναι φρέσκια ακόμη η δήλωση του προπονητή της ομάδας του Κιέβου, πως «θα γίνουν πολλές αλλαγές τον Ιανουάριο». Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ένα αρκετά διαφοροποιημένο σύνολο τον Φεβρουάριο. Με τη σοβαρή υποσημείωση, βεβαίως, ότι οι Ουκρανοί μπορούν να προχωρήσουν μόνο σε τρεις αλλαγές παικτών στη λίστα που έχουν καταθέσει στην UEFA. Κάτι, όμως, που δεν δείχνει να επηρεάζει τις αποφάσεις τους, όπως επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση του Βέρμπιτς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ενωση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ