Μπριζ – Μουσκρόν 4-2

Μπριζ – Μουσκρόν 4-2

Την 17η νίκη της στο βελγικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κλαμπ Μπριζ, η οποία επικράτησε 4-2 της Μουσκρόν. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35′ με τον Φαν Ντούρμεν, οι γηπεδούχοι όμως έκαναν την ανατροπή και με γκολ των Λιμπομπέ (51′) και Βόρμερ (60′ πέναλτι) πήραν το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γκοντό στο 69′, […]

Την 17η νίκη της στο βελγικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κλαμπ Μπριζ, η οποία επικράτησε 4-2 της Μουσκρόν. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35′ με τον Φαν Ντούρμεν, οι γηπεδούχοι όμως έκαναν την ανατροπή και με γκολ των Λιμπομπέ (51′) και Βόρμερ (60′ πέναλτι) πήραν το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γκοντό στο 69′, η χαρά τους όμως κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς στο 71′ η ομάδα του Ιβάν Λέκο έκανε το 3-2 με τον Ντιαμπί. Ο ίδιος παίκτης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας η Λόκερεν επικράτησε 2-0 της Μαλίν (76′ Στρέτμαν, 90+2′ Σλιβτερ), με τον Νίκο Κολοβό να μπαίνει στο γήπεδο στο 64′ λεπτό αλλά να μην καταφέρνει να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του και η Έπεν νίκησε 1-0 την Βάαλαντ-Μπέβερεν με γκολ του Ρασπεντίνο στο 88′, παρέμεινε όμως στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ στο Μπριζ – Μουσκρόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ