Εβαντζελίστα : Παίκτης του Δεκεμβρίου στην Πορτογαλία

Εβαντζελίστα : Παίκτης του Δεκεμβρίου στην Πορτογαλία

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Εστορίλ, Λούκας Εβαντζελίστα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του Δεκεμβρίου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Λούκας Εβαντζελίστα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (26/12).

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού και νυν της Εστορίλ ήταν εξαιρετικός στα τρία παιχνίδια που έπαιξαν τα Καναρίνια, βοηθώντας τα να πάρουν μια νίκη και μια ισοπαλία, ενώ ηττήθηκαν μόνο από την Μπενφίκα. Ο 22χρονος μέσος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ σε αυτά τα τρία ματς, με την παρουσία του στο χώρο του κέντρου να είναι καταλυτική.

Ο Εβαντζελίστα, ο οποίος την προπερασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, έχει αρχίσει ν’ ανεβάζει την απόδοση του το τελευταίο διάστημα και είναι ένας από τους κύριους λόγους που η Εστορίλ έχει αρχίσει να «ανεβαίνει», αν και ακόμη βρίσκεται εντός ζώνης του υποβιβασμού. Φέτος έχει συνολικά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Και όσο για το παρελθόν; Όλο και όλο το πέρασμα του, στον Παναθηναϊκό, ήταν της τάξεως των 12 συμμετοχών (1 γκολ, 1 ασίστ). Από τους Πράσινους αναχώρησε καλοκαίρι με την δικαιολογία ότι έπαινε θέση ξένου.

Δείτε τον Εβαντζελίστα σε δράση ΕΔΩ 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ