Αση Μπήλιου: Τι φερνει ο Δίας στον Αιγόκερο για όλα τα ζώδια (vid)

Αση Μπήλιου: Τι φερνει ο Δίας στον Αιγόκερο για όλα τα ζώδια (vid)

Ο Δίας πέρασε ήδη στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Η Αση Μπήλιου προβλέπει για όλα τα ζώδια.

Ο Δίας εισήλθε στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020. Η Αση Μπήλιου αναλύσει πώς επηρεάζει την ανθρώπινη ζωή από χρόνο σε χρόνο.

Ένας ολόκληρος κύκλος του Δία γύρω από τον Ήλιο διαρκεί 12 χρόνια, δώδεκα αστερισμοί σε δώδεκα χρόνια σημαίνει ένας αστερισμός κάθε χρόνο. Τον επόμενο χρόνο, ο Δίας θα περνά από τον γήινο Αιγόκερω.

Από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας ήταν σπίτι του στον Τοξότη. Το 2019 διεύρυνε το πνεύμα πηγαίνοντάς μας σε μακρινά μέρη (εσωτερικά και εξωτερικά). Ήταν επίσης και ένα έτος γεμάτο δύσκολα μαθήματα. Η ζωή ήταν ένα χάος.

Τώρα ο Δίας είναι στον Αιγόκερω. Σκεφτείτε τα μέσα του Δεκεμβρίου 2007, αρχές Ιανουαρίου 2009. Θυμηθείτε τι συνέβαινε στη ζωή σας τότε, γιατί τα ίδια θέματα θα βγουν ξανά στην επιφάνεια. Αυτό το επόμενο έτος παρέχει την ευκαιρία να επεκταθούμε πάνω σε αυτά τα θέματα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε ότι αφήσαμε την προηγούμενη φορά.

Δείτε τι προβλέπει η Αση Μπήλιου μέσω της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ