Ερυθρός Αστέρας- Σπαρτάκ Σουμπότιτσα 3-1

Ερυθρός Αστέρας- Σπαρτάκ Σουμπότιτσα 3-1

Ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησε 3-1 της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, στέλνοντας τη διαφορά στην κορυφή στους 10 βαθμούς. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα οι «Ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου.

Ο Ερυθρός Αστέρας «παίζει» μόνος του στο πρωτάθλημα Σερβίας και οδεύει από νίκη σε νίκη. «Θύμα» του αυτή τη φορά η Σπαρτάκ  Σουμπότιτσα, την οποία η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς νίκησε 3-1, παίρνοντας διαφορά 10 βαθμών στην κορυφή από τη δεύτερη Βοϊβοντίνα.

Οι Σέρβοι έρχονται στην Ελλάδα με ανεβασμένη ψυχολογία για το ματς- τελικός με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (11/12, 22.00).

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τον Ντένκοβιτς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου κατάφεραν σε διάστημα 10 λεπτών να φέρουν τούμπα την κατάσταση. Αρχικά ισοφάρισαν στο 31’ με τον Γιάντερ και στο 40’ το αυτογκόλ του Τεκιτσάνσκι έδωσε το προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ερυθρός Αστέρας «κλείδωσε» νωρίς το τρίποντο, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Μάριν από τα αριστερά, ο Τομανέ με ψαλιδάκι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 51’.

Η ενδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα: Μπόργιαν, Γκάγιτς, Ίβανιτς, Γιάντερ (56′ Ρόντιτς), Γιοβάντσιτς, Μάριν, Μιλούνοβιτς, Μπεν, Πανκόφ, Τομανέ (77′ Πανκόφ Μ.), Βουκάνοβιτς (69′ Βούλιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ