Επιστρέφει στην Κόνιασπορ ο Βούκοβιτς

Επιστρέφει στην Κόνιασπορ ο Βούκοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς κυκλοφορεί ελεύθερος, όχι όμως για πολύ καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κόνιασπορ.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθούσε να «ξεφορτωθεί» τον Σέρβο στόπερ, ο οποίος ωστόσο δεν βρήκε ομάδα και έλυσε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους.

Έκτοτε ο Βούκοβιτς βρέθηκε σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς όμως να βρει αυτό που έψαχνε. Τελικά, όλα δείχνουν ότι ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού από τον Γενάρη θα είναι και πάλι στη δράση.

Συγκεκριμένα, ο Βούκοβιτς έχει δεχτεί πρόταση από την Κόνιασπορ, για να επιστρέψει στο Ικόνιο μετά από 2.5 χρόνια, όπου αγωνίστηκε στην Ελλάδα και στην Ιταλία (Ελλάς Βερόνα). Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, ο Σέρβος συμφώνησε με την Κόνιασπορ και θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μια από τις πολλές μάλιστα, αφού το γεγονός ότι η τούρκικη ομάδα είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού καθιστά επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση.

Η Κόνιασπορ θα κάνει δεδομένα λοιπόν, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο σύλλογος 5-6 μεταγραφές και η πρώτη θα είναι ο Σέρωος γίγαντας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βούκοβιτς αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια εκεί, και με την φανέλα της Κόνιασπορ είχε 109 συμμετοχές και σκόραρε 14 γκολ. Ο Βούκοβιτς είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, ενώ λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων οι φίλοι της τουρκικής ομάδας των αποκαλούσαν «Υπουργό Άμυνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ