Ο Λαμπρόπουλος ζητάει «συγγνώμη» στους οπαδούς της Ντεπορτίβο (vids)

Ο Λαμπρόπουλος ζητάει «συγγνώμη» στους οπαδούς της Ντεπορτίβο (vids)

H Λα Κορούνια βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της, με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο να απολογείται μετά τη λήξη στους οπαδούς, για ένα λάθος του έκανε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

H Λα Κορούνια, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ισπανίας, περνάει δύσκολες στιγμές, αφού μετά τον υποβιβασμό στην Segunda Division, βρίσκεται στην τελευταία θέση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Στο τελευταίο ματς η «Ντέπορ», ηττήθηκε με 2-0 από την Πονφεραντίνα εκτός έδρας, μένοντας επτά βαθμούς μακριά από την Λούγκο, στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα της «Ντέπορ», αποτελώντας τον στυλοβάτη στην αμυντική γραμμή της ομάδας του «Ριαθόρ», αλλά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, καθώς φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 29χρονος διεθνής στόπερ, απολογήθηκε για το λάθος που κόστισε στους ταξιδιώτες της ομάδας του. Πλησίασε τους οπαδούς της Ντεπορτίβο και με χαρακτηριστικές κινήσεις τους ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του.

 

https://www.youtube.com/watch?v=X-G4j1aSPBI

https://twitter.com/pablomunoz80/status/1205930294144098304

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ