Ζοζούλια: «Δεν είμαι ναζιστής»

Ζοζούλια: «Δεν είμαι ναζιστής»

Ο Ρομάν Ζοζούλια μίλησε για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Αλμπαθέτε, τονίζοντας πως δεν είναι ναζιστής.

Ο Ρομάν Ζοζούλια έγινε η αιτία να διακοπεί η αναμέτρηση Ράγιο Βαγιεκάνο-Αλμπαθέτε για την Β` κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων τον είχαν αποδοκιμάσει έντονα, καθώς θεωρούσαν ότι ο Ουκρανός έχει ενεργή πολιτική δράση με ακροδεξιά στοιχεία της πατρίδας του.

Οι έντονες αποδοκιμασίες και τα υβριστικά συνθήματα είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας, κάτι που συνέβαινε για πρώτη φορά στο ισπανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Ζοζούλια μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι δεν είναι ναζί: «Δεν θα ήθελα στην ομάδα μου ή στο γήπεδο μου κανέναν του οποίου η ιδεολογία υπερασπίστηκε κάθε είδους βία» τόνισε με νόημα ο άσος της Αλμπαθέτε και πρόσθεσε: «Είμαι απλώς ποδοσφαιριστής, δεν έχω πολιτικές ιδέες.

Με αποκαλούν ρατσιστή και ο καλύτερος φίλος μου είναι ο Μπέλα (μαύρος), ο πρόεδρος της χώρας μου (Εβραίος) με υποστηρίζει και αν ήμουν Ναζί αυτό δε θα συνέβαινε. Με κατηγορούν ότι έχω τατουάζ με συμβολισμό και δεν έχω κανένα, μπορείτε να ρωτήσετε τους συμπαίκτες μου που με βλέπουν καθημερινά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ