«Φεύγει από τον Ερυθρό Αστέρα ο Κάνιας»

«Φεύγει από τον Ερυθρό Αστέρα ο Κάνιας»

O Ισπανός μέσος έχει τεθεί εκτός πλάνων και αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας μετακόμισε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα βγάλει τη χρονιά στους Ερυθρόλευκους.

Όπως αναφέρουν τα σέρβικα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του και αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός μέσος μετράει… ώρες στο Βελιγράδι, καθώς μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Champions League έχει τεθεί πλάνων, με τους πρωταθλητές Σερβίας να ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Τον ίδιο δρόμο με τον Κάνιας ενδέχεται να ακολουθήσει ο επιθετικός Ρίτσμοντ Μποάκι, για τον οποίο φέρεται να υπάρχουν προτάσεις από την Μέση Ανατολή και από την Τουρκία.

Ο Χοσέ Κάνιας στο πρώτο μισό της σεζόν πάντως ήταν ενεργό κομμάτι του Ερυθρού Αστέρα και ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, καθώς έπαιξε σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 γκολ σε 1.566 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ