Διπλό «μπαμ» με πρώην παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζει η Σίβασπορ!

Διπλό «μπαμ» με πρώην παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζει η Σίβασπορ!

Οι Τούρκοι κατέθεσαν πρόταση στον Λιούμπομιρ Φέισα ύψους 600.000 € για συμβόλαιο 6 μηνών, ενώ φέρονται να κινούνται και για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θέλει να αποκτήσει η Σίβασπορ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Σερβία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «mozzartsport.com» αναφέρει ότι η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος θέλει να ενισχυθεί και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της για την κατάκτηση του τίτλου, με τους Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάγκος Βούκοβιτς να είναι οι «εκλεκτοί».

Οσον αφορά στον Φέισα, ο Σέρβος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μπενφίκα, με την Σίβασπορ να του προσφέρει 600.000 € για να υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι. Οι Αετοί της Λισαβόνας δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον 31χρονο άσο, ο οποίος της φετινή σεζόν έχει παίξει μόλις 200 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Τούρκοι περιμένουν την απόφαση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα φέρονται να κινούνται για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο έμπειρος σέντερ μπακ είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι όταν έφυγε από την ομάδα του Πειραιά.

Η περίπτωσή του είναι σαφώς πιο εύκολη από του Λιούμπομιρ Φέισα, με τους ανθρώπους της Σίβασπορ να επιθυμούν την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή και στα σέντερ μπακ.

Ο Φέισα αγωνίστηκε για 2 χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού (2011-2013), έχοντας συμμετοχή σε 36 παιχνίδια, στα οποία μέτρησε 1 γκολ και 1 ασίστ. Οσον αφορά στον Βούκοβιτς, ο Σέρβος σέντερ μπακ φόρεσε τα χρώματα των Πειραιωτών σε 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ