ΠΑΕ Ολυμπιακός : Επεκτείνει και στην Κύπρο την φιλανθρωπική της δράση

Ο Κριστιάν Καρεμπέ εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στο Football Stars Day, που διοργανώνεται στο ΓΣΠ της Κύπρου, για φιλανθρωπικό σκοπό, με τον Γάλλο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων να επισκέπτεται την ογκολογική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

ΠΑΕ Ολυμπιακός : Επεκτείνει και στην Κύπρο την φιλανθρωπική της δράση | to10.gr

Ο Κριστιάν Καρεμπέ εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό ως Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης της ομάδας ως επίσημος προσκεκλημένος στη φιλανθρωπική διοργάνωση Fotball Stars Day διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και το Εθελοντικό Κίνημα Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», στο ΓΣΠ της Κύπρου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Η Κοινωνική Δραστηριότητα του Ολυμπιακού δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά με κάθε ευκαιρία, επεκτείνεται και εκτός των συνόρων της χώρας μας. Ο Κριστιάν Καρεμπέ, Συμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης του Θρύλου, εκπροσωπεί τον Σύλλογό μας, ως επίσημος προσκεκλημένος στο Football Stars Day, το οποίο διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και το Εθελοντικό Κίνημα Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», στο ΓΣΠ της Κύπρου, στις 30/12. Ο κ. Καρεμπέ θα δώσει το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα, ο οποίος έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση για την ανέγερση της νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Ο Θρύλος στηρίζει κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια, αφού μέλημα του ηγέτη της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι ο Ολυμπιακός να δηλώνει παρών, όπου η ανάγκη των συνανθρώπων μας καλεί. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, για το Football Stars Day, ο Κριστιάν Καρεμπέ επισκέφθηκε στο γραφείο του και τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, Πρόεδρο της Κύπρου.

Ο κ. Καρεμπέ παρέδωσε στον κ. Αναστασιάδη μία φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του Προέδρου της Κύπρου τυπωμένο στην πλάτη και εκείνος ανταπέδωση με μία τιμητική πλακέτα, για το μέλος της Διοίκησης του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους, αλλά και οι ιθύνοντες της Κ.Ο.Π. και του Εθελοντικού Κινήματος Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», οι οποίοι έδωσαν το παρών, συζήτησαν για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Εξέφρασαν απόψεις και ιδέες, για τον τρόπο με τον οποίο το λαοφιλέστερο άθλημα μπορεί να επιστρέψει όλη την αγάπη, την οποία λαμβάνει, στον κόσμο και να βοηθήσει με απτό τρόπο την κοινωνία, να αναπτυχθεί και να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο «αύριο».

Ο κ. Καρεμπέ τόνισε για ακόμη μία φορά, ότι πρόθεση του κ. Μαρινάκη, αλλά και του Ολυμπιακού, είναι να στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπο, να προσφέρουν όπου υπάρχει ανάγκη και να προσπαθούν διαρκώς να φέρουν και άλλους συλλόγους, σε αυτό το μονοπάτι της αλληλεγγύης.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, επισκέφθηκε, μαζί με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν επιλεγεί να αγωνιστούν στο Football Stars Day, την ογκολογική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία και μοίρασαν δώρα στα παιδιά εκεί, με τον κ. Καρεμπέ να τονίζει πολλές φορές τη σημασία που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά και το ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα παρών, για να τις στηρίζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο