Βαλβέρδε: «Το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση, όλα γίνονται για τα χρήματα»

Βαλβέρδε: «Το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση, όλα γίνονται για τα χρήματα»

Την απογοήτευσή του για τη διεξαγωγή του ισπανικού Super Cup στη Σαουδική Αραβία εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας πως πλέον όλα στο ποδόσφαιρο γίνονται για τα λεφτά.

Δυσαρεστημένος με την απόφαση για την διεξαγωγή του ισπανικού Super Cup στη Σαουδική Αραβία εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μερικές ώρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» εξέφρασε την απογοήτευσή του για το μέρος διεξαγωγής, τονίζοντας πλέον πως το ποδόσφαιρο χορεύει σε ρυθμούς… χρημάτων.

«Θα σας το πω απλά… Όλα γίνονται για τα χρήματα. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει επιχείρηση.

Είναι η πέμπτη μου φορά στον θεσμό και, τις τρεις πρώτες καλούμουν να παίζω την ρεβάνς εκτός έδρας. Τώρα, που ως πρωταθλητής έχω την ευκαιρία να υποδεχθώ τον αντίπαλο στον δεύτερο αγώνα, παίζουμε σε ουδέτερο γήπεδο».

Όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, δήλωσε: «Ανθρώπινα δικαιώματα; Κοιτάξτε… Εμείς θέλουμε να παίζουμε στην Ισπανία. Ερχόμαστε εδώ για πολλές μέρες, οπότε δεν ξέρουμε τι μπορεί να συναντήσουμε και γι’ αυτό έχουμε πάρει τόσους παίκτες (σ.σ. 24) στην αποστολή» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ