Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν: «Το ζήτημα του Ολυμπιακού αποτέλεσε κρίσιμη καμπή στην καριέρα μου»

Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν: «Το ζήτημα του Ολυμπιακού αποτέλεσε κρίσιμη καμπή στην καριέρα μου»

O Τούρκος ακραίος της Ρίζεσπορ, Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν, που πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, έκανε δηλώσεις στο τουρκικό «Radyospor», όπου αναφέρθηκε στο ζήτημα της παρολίγον μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους.

Τον Ιούλιο του 2015, ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν, τον 19χρονο (τότε) ακραίο που αγωνιζόταν στην Καϊσερί Ερσίγεσπορ.

Ο νεαρός άσος, θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τουρκικού ποδοσφαίρου, με τα δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας να κάνουν λόγο για πρόταση 1,25 εκατ. των Ερυθρολεύκων για την αγορά του, ενώ στο παιχνίδι είχε βρεθεί και η Άστον Βίλα.

Η μεταγραφή του μάλιστα είχε κλείσει, με τον 23χρονο πλέον ποδοσφαιριστή της Ρίζεσπορ να κάνει σήμερα δηλώσεις στο τουρκικό «Radyospor», για τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε πριν από 4,5 χρόνια η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για την καριέρα μου, ο Ολυμπιακός ήταν σημείο καμπής. Είχα φτιάξει τη βίζα μου και ήμουν έτοιμος να φύγω από την Καϊσερί. Ένας ενδιάμεσος μάνατζερ όμως ήθελε να πάρει περισσότερες προμήθειες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ζίγια Ερέν είχε κάνει δήλωση ότι συναινεί στη μεταγραφή, αλλά μετά από αυτό χάλασε η μεταγραφή. Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με τους σωστούς ανθρώπους. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά αποτελούν παρελθόν. Το όνειρό μου να μετακινηθώ κάποια στιγμή στην Ευρώπη παραμένει.

Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την Τουρκία σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για ενδεχόμενη μεταγραφή. Ο μάνατζέρ μου κάνει το καλύτερο για το μέλλον μου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ