Άστον Βίλα – Λέστερ 2-1

Άστον Βίλα – Λέστερ 2-1

Η Άστον Βίλα θα βρεθεί στον τελικό του League Cup την πρώτη Μαρτίου αφού χάρη σε γκολ του Τρεζεγκέ στις καθυστερήσεις, νίκησε με 2-1 την Λέστερ και έκλεισε εισιτήριο για το «Wembley», εκεί όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι της Άστον Βίλα με την Λέστερ ήταν σίγουρα η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς όμως αυτοί που μετά τους δύο ημιτελικούς πήραν την πρόκριση για τον τελικό του League Cup, είναι οι «χωριάτες».

Μετά το 1-1 του πρώτου ματς, στη ρεβάνς του «Villa Park» η Βίλα νίκησε με 2-1 την Λέστερ χάρη σε γκολ του Τρεζεγκέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το έκτο τρόπαιο της ιστορίας της στη διοργάνωση. Αντίπαλός της στον τελικό πιθανότατα η Σίτι που έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Γιουνάιτεντ μετά το 3-1 του πρώτου ματς εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ χάρη σε ωραίο σουτ του Τάργκετ από τα αριστερά αλλά στο 72′ ο Ιενάτσο από κοντά έκανε το 1-1 για την Λέστερ η οποία στα επόμενα λεπτά πίεσε πολύ για την ανατροπή.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι και το δεύτερο ματς θα λήξει ισόπαλο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τρεζεγκέ από ασίστ του Ελμοχαμάντι έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ