Νότιγχαμ Φόρεστ : Ο Καράνκα για νέος τεχνικός της

Νότιγχαμ Φόρεστ : Ο Καράνκα για νέος τεχνικός της

Το όνομα του Αΐτορ Καράνκα βρίσκεται μεταξύ άλλων στη λίστα της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη θέση του προπονητή.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι για την ώρα χωρίς προπονητή, καθώς ο Μαρκ Γουορμπάρτον αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της όπως σας ενημερώσαμε. Ο Αΐτορ Καράνκα βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της αγγλικής ομάδας, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ.

Η Φόρεστ επιθυμεί γρήγορα να αντικαταστήσει τον Γουορμπάρτον και φυσικά αναζητάει έναν τεχνικό με εμπειρία. Αυτό, διότι το ρόστερ της ομάδας έχει χαμηλό μέσο όριο ηλικίας και ο νέος προπονητής πρέπει να διαθέτει τα φόντα για να πειθαρχήσει τους παίκτες του.

Ο Καράνκα ήταν μέχρι πρότινος προπονητής της Μίντλεσμπρο. Για τέσσερα χρόνια (2013-2017) καθοδηγούσε τον αγγλικό σύλλογο. Μάλιστα, ο 44χρονος Ισπανός κόουτς υπήρξε βοηθός προπονητή στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 ως το 2013.

Ωστόσο, το όνομά του δεν είναι το μοναδικό που ακούγεται για τη Νότιγχαμ. Συγκεκριμένα, ο 50χρονος προπονητής της Γουίγκαν, Πολ Κουκ είναι αξιοσημείωτη περίπτωση. Ο Πάκο Ερέρα επίσης, έχει 10χρονη εμπειρία στα ισπανικά γήπεδα ακούγεται για την ομάδα, αλλά περισσότερο στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Ακόμη, ένας άλλος πρώην τεχνικός της Μίντλεσμπρο, ο Γκάρι Μονκ είναι στη λίστα της Φόρεστ, έχοντας κοουτσάρει και τη Σουόνσι στο παρελθόν. Τέλος, ο άλλοτε προπονητής της Λέστερ, Νίγκελ Πίρσον είναι μέσα στους προπονητές που εξετάζει η Νότιγχαμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ