Λίβερπουλ: Ασταμάτητοι ακόμα και οι μικροί! (vd)

Λίβερπουλ: Ασταμάτητοι ακόμα και οι μικροί! (vd)

Μερικές φορές η μοίρα έχει διάθεση για... τρολάρισμα... Η κανονική ομάδα της Λίβερπουλ πήγε διακοπές, στο Κύπελλο εναντίον της Σριούσμπερι παρατάχθηκε η Κ23, όμως προκρίθηκε με αυτογκόλ ενός πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι κανονικοί παίκτες της Λίβερπουλ ξεκουράζονται σε διακοπές. Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε εντολή στην U23 να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σριούσμπερι και άφησε τον προπονητή της, Νιλ Κρίτσλεϊ να κοουτσάρει. Το αποτέλεσμα; Το συνηθισμένο…

Η πιο νεανική Λίβερπουλ όλων των εποχών σε επίσημο παιχνίδι, με μέσο όρο ηλικία τα 19 έτη και 101 μέρες – δέκα μέρες μικρότερη από την αντίστοιχη έκδοση που παρατάχθηκε στο Carabao Cup πριν τα Χριστούγεννα – προκρίθηκε!

Όχι μόνο αυτό, αλλά η μοίρα είχε και διάθεση για τρολάρισμα… Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 76′ ο αμυντικός της Σριούσμπερι Ερ Σο Γιουίλιαμς, ο οποίος σε μία κάκιστη απόπειρα να απομακρύνει.

Κατά σατανική σύμπτωση, ο Γουίλιαμς έχει αναδειχτεί από τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… Το καλοκαίρι του 2019 έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, ο Όλε Σόλσκιερ τον «έκοψε» και κατέληξε στη Σριούσμπερι, για να βάλει αυτογκόλ υπέρ της Λίβερπουλ…

https://www.dailymotion.com/video/x7rhzqr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ