Μπιλμπάο- Μπαρτσελόνα 1-0

Μπιλμπάο- Μπαρτσελόνα 1-0

Δεν γλίτωσε η Μπαρτσελόνα από το «τσουνάμι» αποκλεισμού των φαβορί στα προημιτελικά του Copa Del Rey, με τους «μπλαουγκράνα» να πέφτουν στον «λάκκο των λεόντων» της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με... κανονιά του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 93'.

Δεν γλίτωσε η Μπαρτσελόνα από το «τσουνάμι» αποκλεισμού των φαβορί στα προημιτελικά του Copa Del Rey, με τους «μπλαουγκράνα» να πέφτουν στον «λάκκο των λεόντων» της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με… κανονιά του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 93′.

H ομάδα του Κίκε Σετιέν ηττήθηκε 1-0 από την Μπιλμπάο στις καθυστερήσεις και έγινε το τέταρτο φαβορί που αποκλείεται από τη συνέχεια, μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ. Στους «4» πλέον βρίσκονται η Αθλέτικ, η Μιραντές, η Σοσιεδάδ και η Γρανάδα.

Οι «μπλαουγκράνα» για άλλο ένα παιχνίδι στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και κατάφεραν να χάσουν τον πρώτο (και ευκολότερους) από τους τρεις στόχους που είχαν για τη φετινή σεζόν.

Το ακόμα πιο απογοητευτικό για τους φιλοξενούμενους ήταν ότι αγωνίστηκαν με τους βασικούς, αλλά και πάλι δεν άλλαξαν πολλά. Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν να οδηγούν στην παράταση, ήρθε ένα μια κεφαλιά του Ινιάκι Γουίλιαμς στο πρώτο δοκάρι, για να αφήσει… παγωτό τους φιλοξενούμενους.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Γεράι, Ουνάι Νούνιεθ, Ινίγο Μαρτίνεθ, Κάπα, Ντάνι Γκαρθία, Βέσγα (66′ Σαν Χοσέ), Γιούρι, Ραούλ Γκαρθία (89′ Ιμπάι Γκόμεθ), Μουνιαΐν (77′ Αντούριθ), Ινιάκι Γουίλιαμς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Λενκλέ, Πικέ (80′ Ουμτιτί), Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς (69′ Αρτούρ), Μπούσκετς, Ντε Γιόνγκ, Σέρχι Ρομπέρτο, Φάτι (59′ Γκριεζμάν), Μέσι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ