Προχωρημένες επαφές του ΑΠΟΕΛ με τον Ουζουνίδη

Προχωρημένες επαφές του ΑΠΟΕΛ με τον Ουζουνίδη

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας, με τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, νυν προπονητή της κυπριακής ομάδας, να βρίσκεται υπ'ατμόν.

Επιστροφή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενδέχεται να προκύψει τις επόμενες μέρες, καθώς όπως αποκαλύπτουν οι κυπριακές ιστοσελίδες, ο 51χρονος πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ομίλου, έπειτα από την περίοδο 2006-2008.

Ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται χωρίς ομάδα ύστερα από την απομάκρυνσή του από την ΑΕΚ και οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ βλέπουν στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Πρόκειται για ένα προπονητή ο οποίος γνωρίζει από πρωταθλητισμό και γνωρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού έχει υπηρετήσει το κυπριακό κλαμπ τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Τον Μάιο του 2006 ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο καθοδήγησε για δύο χρόνια, μετρώντας 61 αγώνες (28 νίκες, 13 ισοπαλίες, 10 ήττες) και μία κατάκτηση πρωταθλήματος. Τον τελευταίο καιρό πάντως δεν ήταν άπραγος καθώς παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια της Πριμέρα και της Σεγούντα ενώ βρέθηκε και στις προπονήσεις της Λεβάντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ