Τέλος ο Ινγκεμπρίγκτσεν από τον ΑΠΟΕΛ, ανακοινώνεται ο Ουζουνίδης

Τέλος ο Ινγκεμπρίγκτσεν από τον ΑΠΟΕΛ, ανακοινώνεται ο Ουζουνίδης

Ο Νορβηγός τεχνικός αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αναμένεται μέσα στην ημέρα να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κύπρου.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ως αναμενόταν, έδειξε σήμερα την πόρτα της εξόδου στον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν. Μετά από δέκα παιχνίδια και μόλις 50 μέρες στην τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας της Κύπρου, ο Νορβηγός προπονητής απολύθηκε, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του και αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Λευκωσία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ουζουνίδης θα υπογράψει όπως όλα δείχνουν για 6 μήνες, με τις δύο πλευρές να έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εβρίτης τεχνικός θα γίνει ο πέμπτος προπονητής της ομάδας φέτος μετά τους Τραμετσάνι, Ντολ, Χατζηλούκα και Ινγκέμπριγκτσεν.

Ο Ουζουνίδης είχε περάσει από τον ΑΠΟΕΛ τόσο ως παίκτης (2001-03 με 49 συμμετοχές και 5 γκολ), όσο κι ως προπονητής (2006-08) κατακτώντας από ένα πρωτάθλημα, το 2002 και το 2007. Στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ είχε σε 61 αγώνες 28 νίκες, 13 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόλυση του Ινγκεμπρίγκτσεν:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Kåre Ingebrigtsen. Ευχαριστούμε τον κ. Ingebrigtsen για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας και ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ