Υπό κράτηση για οκτώ μέρες οι Μασιάς-Κωνσταντίνου για τα στημένα στην Κύπρο!

Υπό κράτηση για οκτώ μέρες οι Μασιάς-Κωνσταντίνου για τα στημένα στην Κύπρο!

Υπό κράτηση για οχτώ ημέρες θα παραμείνουν ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς, ύστερα από καταγγελίες που υπήρξαν για στημένα παιχνίδια.

Ενώπιον του Δικαστηρίου οδηγήθηκαν οι Δημήτρης Μασιάς και Ανδρέας Κωνσταντίνου, οι οποίοι κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τον αγώνα Οθέλλου-Αγίας Νάπας για το πρωτάθλημα της Κύπρου.

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, η δικαστής αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση των δύο υπόπτων για 8 μέρες.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία από πρόσωπο ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα από τον πρόεδρο της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά, ο οποίος του πρόσφερε 10 χιλιάδες ευρώ για να τα μοιράσει στους παίκτες προκειμένου να χάσουν στον αγώνα με την Αγία Νάπα.

«Ο Δημήτρης Μασιάς του απάντησε πως εάν δεν συμφωνήσουν θα πιάσει τον διαιτητή. Μάλιστα ζήτησε από παίκτη του Οθέλλου, του οποίου είναι ο μάνατζερ, να τον βοηθήσει. Το πρόσωπο απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει η προσφορά» ανέφερε ακολούθως ο ανακριτής.

Στη συνέχεια, ο ανακριτής της υπόθεσης επισήμανε πως «στις 8 Φεβρουαρίου, στις 2:30 το μεσημέρι, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ένα πρόσωπο παραπονέθηκε στον Δημήτρη Μασιά ότι ενοχλεί παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ο Μασιάς απάντησε πως μίλησε μόνο με τον διαιτητή. Παίκτης του Οθέλλου παραπονέθηκε στον διαιτητή του αγώνα, Αντρέα Κωνσταντίνου, για τις αποφάσεις του και αυτός του απάντησε ότι «πρέπει να τελειώνουν επειδή δεν θα έκανε ξανά παιχνίδι δεύτερης κατηγορίας».

Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, με τους δυο άνδρες να αντιμετωπίζουν σοβαρές καταγγελίες για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Γεγονότων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ