Μπιλμπάο – Γρανάδα 1-0

Μπιλμπάο – Γρανάδα 1-0

Χάρη σε γκολ του Ίκερ Μουνιαΐν στο 42' η Μπιλμπάο νίκησε 1-0 την Γρανάδα και πήρε προβάδισμα για τον τελικό της Σεβίλλης.

Βάσει εμφάνισης θα μπορούσε να είναι… ήδη στον τελικό αλλά η Μπιλμπάο δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς και επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα, παίρνοντας παρ’ όλα αυτά προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό της Σεβίλλης.

Το μοναδικό γκολ στο ματς το έβαλε ο Μουνιαΐν από γύρισμα του Ινιάκι στο 42′, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες των Βάσκων.

Εκτός από τις ευκαιρίες η Μπιλμπάο είχε κι άλλα δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ στο δεύτερος ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που ήταν παράσταση για έναν ρόλο από το ξεκίνημα.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Κάπα, Γεράι Άλβαρεθ, Ουνάι Νούνιεθ, Ινίγο Μαρτίνεθ, Γιούρι, Ραούλ Γκαρθία (67′ Αντούριθ), Ντάνι Γκαρθία (84′ Σαν Χοσέ), Βέσγα, Μουνιαΐν, Ινιάκι

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Βίκτορ Ντίαθ, Ντουάρτε (85′ Γιάν Μπράις), Χέρμαν Σάντσεθ, Κάρλος Νέβα, Γιάνγκερ Ερέρα, Γκοναλόν, Πουέρτας (45′ Βαγιέχο), Κάρλος Φερνάντεθ, Ματσίς (71′ Ζιλ Ντίας), Σολδάδο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ