Μανωλάς: «Δεν περάσαμε στον τελικό ακόμα»

Μανωλάς: «Δεν περάσαμε στον τελικό ακόμα»

Ο Κώστας Μανωλάς προειδοποίησε ότι η Νάπολι δεν έχει πετύχει τίποτα παρά τη νίκη της επί της Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό του ιταλικού Κυπέλλου.

Η Νάπολι πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου, επικρατώντας 1-0 της Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό στο Μιλάνο. Ωστόσο, ο Κώστας Μανωλάς προειδοποίησε ότι η συμμετοχή στον τελικό δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα…

«Σηκώσαμε ξανά κεφάλι και το κάναμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή φέτος. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50, επειδή η Ίντερ είναι μια μεγάλη ομάδα, θα έρθουν στο Σαν Πάολο ψάχνοντας να κάνουν το παιχνίδι τους, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι» σχολίασε ο διεθνής αμυντικός στον τηλεοπτικό σταθμό «Rai Sport».

Η Νάπολι προερχόταν από την εντός έδρας ήττα από τη Λέτσε και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μανωλά, ήταν σημαντικό ότι αντέδρασε: «Μετά από μια βαριά ήττα στην έδρα μας από τη Λέτσε (2-3), κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες αξίζουν την επιτυχία αυτή».

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου, με τους «παρτενοπέι» να υποδέχονται τους «νερατζούρι» στο Σαν Πάολο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ