Βλαχοδήμος: «Έχουμε την καλύτερη δουλειά του κόσμου»

Βλαχοδήμος: «Έχουμε την καλύτερη δουλειά του κόσμου»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο πως είναι να είσαι ποδοσφαιριστής τονίζοντας πως δεν είναι εύκολο, αλλά είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα τη φετινή σεζόν αποτελώντας έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες των «αετών» της Λισαβόνας.

Μάλιστα ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση κόντρα στη Φαμαλικάο, καθώς με τις επεμβάσεις του έδωσε την πρόκριση στο σύνολο του Μπρούνο Λάγκε.

Μετά το παιχνίδι ο 25χρονος παίκτης μίλησε για την εμπειρία του ως ποδοσφαιριστής, τονίζοντας πως δεν είναι εύκολο αλλά, για εκείνον, είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλαχοδήμος:

«Κάνω αυτό που αγαπώ και δεν είναι τόσο εύκολο, όσο μερικοί νομίζουν. Έχουμε καθημερινές προπονήσεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, πολλά ματς, ταξίδια, αλλά είναι κάτι που αγαπάμε και για το οποίο δουλεύουμε τόσα χρόνια. Δεν είναι δύσκολο, είναι ωραίο. Ταυτόχρονα δεν είναι εύκολο.

Μερικοί σκέφτονται είναι εύκολο να είσαι ποδοσφαιριστής, αλλά είναι απίστευτο συναίσθημα. Πιστεύω ότι όσοι παίζουν ποδόσφαιρο αγαπούν αυτό που κάνουν. Κάνουμε κάτι που αγαπάμε από παιδιά. Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε την καλύτερη δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ