Κάντιθ – Σεβίλλη 0-2

Κάντιθ – Σεβίλλη 0-2

Χωρίς πολλά προβλήματα η Σεβίλλη επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Κάντιθ για το Κύπελλο στο ντεμπούτο του Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Μετά από περίπου ένα μήνα η Σεβίλλη επέστρεψε και πάλι στις νίκες στο ντεμπούτο του Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο του συλλόγου. Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Κάντιθ στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δεν άργησαν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους γκολ. Ο Μπανέγκα βρήκε ωραία τον Νολίτο και εκείνος στο 9′ έβαλε σε θέση οδηγού τη Σεβίλλη. Ωστόσο, οι παίκτες του Μοντέλα δεν έμειναν εκεί, αφού διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Χεσούς Νάβας στο 23′.

Στο άλλο ματς της βραδιάς για το Κύπελλο Ισπανίας Λας Πάλμας και Βαλένθια έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καγέρι στο 36′ με τον Ροντρίγκο στο 85′ να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν με διάφορα σουτ την εστία της Σεβίλλης με τον Σέρτζιο Ρίκο να κρατάει το μηδέν. Μάλιστα, η Κάντιθ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 85′ για να μειώσει, αφού ο Σάλβι αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ