Κούτρης: Το συγκινητικό post για τη μητέρα του (pic)

Κούτρης: Το συγκινητικό post για τη μητέρα του (pic)

Μία ιδιαίτερη φωτογραφία με τη μητέρα του ανέβασε ο Λεονάρντο Κούτρης στο Instagram και ένα μήνυμα για τον τραυματισμό και την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Λεονάρντο Κούτρης στάθηκε πάρα πολύ άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει περίπου 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Την Πέμπτη (5/3) ο μπακ της Μαγιόρκα υποβλήθηκε σε επέμβαση για αποκατάσταση του χιαστού του και την Παρασκευή (6/3) έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούτρης ανέβασε φωτογραφία με την μητέρα του στο πλάι του και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά και από σήμερα ξεκινάει η επιστροφή μου !! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας ! Με εσένα πάντα δίπλα μου δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Πολλοί συμπαίκτες, είτε πρώην είτε νυν, αλλά και αντίπαλοι, έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον Κούτρη. Ποιοι είναι αυτοί; Γκιλιέρμε, Χασάν, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Ομάρ, Σουντανί, Καπίνο, Μπακασέτας, Πασχαλάκης, Χατζηδιάκος, Σιαμπάνης, Σαραμαντάς, Μαυροπάνος, Λυκογιάννης, Κοροβέσης και πολλοί ακόμη!

Δείτε την ανάρτηση του Κούτρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ