Πριν τον Ολυμπιακό ο Καρντόσο έκανε αυτά…

Πριν τον Ολυμπιακό ο Καρντόσο έκανε αυτά…

Ο Όσκαρ Καρντόσο πριν την θητεία του στον Ολυμπιακό ήταν ένας πολύ αποτελεσματικός επιθετικός, ένας από τους παραγωγικότερους φορ των Ευρωπαϊκών γηπέδων.

Ο Παραγουανός σέντερ φορ ήρθε στα (ποδοσφαιρικά) γεράματά του στην Ελλάδα και όσοι τον γνώρισαν τη σεζόν 2016-2017, δεν ξέρουν επ’ ουδενί τι πάει να πει Όσκαρ Καρντόσο. Μιλάμε για έναν επιθετικό με 222 γκολ σε σύνολο 427 εμφανίσεων. Δηλαδή σκοράρει ένα γκολ κάθε… ενάμισι παιχνίδι, με την επίδοση αυτή να έχει χαλάσει από το καταστροφικό πέρασμα από τον Ολυμπιακό (3 γκολ σε 24 ματς).

Ειδικά δε η επταετία του στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα (2007-2014) ήταν η καλύτερη περίοδος της καριέρας του με 166 γκολ σε 288 εμφανίσεις, κατά την οποία κέρδισε και τρεις φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Επίσης δεν ήταν παίκτης που χάνονταν στα δύσκολα και μεγάλα ματς. Έκρινε με γκολ του, ουκ ολίγα ντέρμπι κόντρα στις παραδοσιακές αντιπάλους (Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας), με το κορυφαίο του ίσως να είναι το παρακάτω φάουλ, από όπου περνάει την μπάλα κάτω από το τείχος με μια πανέξυπνη εκτέλεση ακριβείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ