ΠΑΟΚ: Σενάρια για Βέρντερ Βρέμης και Μιχόγεβιτς

ΠΑΟΚ: Σενάρια για Βέρντερ Βρέμης και Μιχόγεβιτς

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η Βέρντερ Βρέμης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάρκο Μιχόγεβιτς, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και είναι δανεικός στην Άουε.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μάρκο Μιχόγεβιτς το καλοκαίρι του 2019, έναντι του ποσού των 600 χιλιάδων ευρώ από τον ΟΦΗ.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραχώρησε δανεικό τον Βόσνιο στόπερ στη γερμανική Άουε, με την οποία έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου.

Το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν φήμες και δημοσιεύματα από τη Γερμανία, τα οποία συνδέουν τον Μιχόγεβιτς με τη Βέρντερ Βρέμης. Η εφημερίδα «Bild» τονίζει πως ο Μιχόγεβιτς είναι πιθανός στόχος της Βέρντερ, εν όψει της νέας σεζόν, αλλά δεν είναι μόνη της σε αυτή την… κούρσα. Εκτός από τον γερμανικό σύλλογο, για την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού ενδιαφέρονται επίσης οι Στουτγκάρδη, Σπαρτάκ Μόσχας και Σταντάρ Λιέγης.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως το συμβόλαιο του Μιχόγεβιτς με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ στη συμφωνία με την Άουε υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 1 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό πάντως φαίνεται να μην είναι πρόβλημα για τη Βέρντερ Βρέμης, καθώς θα χρειαστεί να δαπανήσει πολλά περισσότερα χρήματα σε περίπτωση που κινηθεί για άλλη λύση στη θέση των στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ