Εξαλλος ο Πανούτσι: «Να πάει να γαμ@@@@ το ποδόσφαιρο»

Εξαλλος ο Πανούτσι: «Να πάει να γαμ@@@@ το ποδόσφαιρο»

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται συζητήσεις για να επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση όταν πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι από τον κορωνοϊό.

Την οργή του Κριστιάν Πανούτσι προκάλεσαν οι συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες για την επανέναρξη των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τη στιγμή που πεθαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά σε όλη την Ευρώπη από τον κορωνοϊό.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται συζητήσεις για να επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση, όταν πεθαίνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι από τον Covid-19.

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, το ποδόσφαιρο τη δεδομένη στιγμή περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς η χώρα του βιώνει ένα δράμα, που κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όταν υπάρχει ένας ιός που σκοτώνει τόσο κόσμο, το να σκέφτεσαι πότε θα επιστρέψουν οι προπονήσεις είναι απαράδεκτο. Το ποδόσφαιρο να πάει να γαμ@@@@ αυτή την στιγμή. Η Ιταλία βιώνει ένα δράμα και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά το πιο έξυπνο αυτή την στιγμή είναι να μένουμε σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ